OVER OUT OF COURT

Bij Out of Court regelen we de zaken sneller, eenvoudiger en transparanter. En dat heeft veel voordelen. Daardoor weet u vooraf waar u aan toe bent en bent u er snel weer vanaf.

Waarom Out of Court?

Digitalisering heeft de wereld veranderd. Zaken gaan sneller, efficiënter en er is minder ruimte voor dingen die niet te maken hebben met de kernactiviteit van het bedrijf. Alles wat de aandacht daarvan afleidt moet daarom goed, snel en met zo min mogelijk gedoe geregeld worden.
Bij een conflict kan veel kostbare aandacht weglekken naar het conflict. De digitalisering heeft zijn weg echter nog niet gevonden in de rechtspraak en de advocatuur. Als zich onverhoopt een conflict voordoet, kan een bedrijf er daardoor niet van op aan dat dit snel, efficiënt en transparant wordt opgelost.

Out of Court biedt deze zekerheid wel. Out of Court maakt gebruik van de mogelijkheid die de Nederlandse wetgever biedt en zelfs stimuleert: arbitrage. Bij het inrichten van arbitrage bij Out of Court hebben wij ons opgesteld als een facilitair bedrijf, dat moet voldoen aan de eisen van deze tijd: het moet goed, snel en met zo min mogelijk gedoe. Out of Court zorgt ervoor dat zo weinig mogelijk van uw aandacht weglekt naar uw conflict, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteit.

In samenspraak met rechters en andere professionals heeft Out of Court een eenvoudige procedure ontwikkeld, die voldoet aan alle wettelijke vereisten. Een van de belangrijke verschillen met de rechtspraak en andere arbitrage is dat de Out of Court arbiters actief met u op zoek gaan naar de belangrijke punten in uw zaak. U kunt daardoor de Out of Court procedure zelf voeren. Out of Court werkt op een beveiligd online platform, waar u uw ingesproken berichten, video’s of scans van ouderwets papierwerk kunt uploaden via uw telefoon of computer.
Dankzij ons professionele (internationale) netwerk dat wij door de jaren heen hebben opgebouwd, beschikken we over de kennis, ervaring en slagkracht van een team van professionele arbiters. Door de grote diversiteit binnen ons arbitersteam hebben we altijd een specialist voor uw conflict beschikbaar. Zo heeft u gemiddeld binnen twee maanden een vonnis, zodat u zich snel weer kunt richten op de zaak die echt belangrijk voor u is: uw bedrijf.

Menu